Jobb med oss

Sammen for nærmiljøet

Kunstterapi for inkludering av nye medborgere:

Vi søker for tiden kunstterapeuter til et nytt prosjekt. 

Ta kontakt om du har kvalifikasjoner innen kunstterapifeltet og ønsker å være med å utvikle et spennende prosjekt!

 

Vi søker også for tiden:

  • Barnepassere

Ønsker du relevant erfaring for å jobbe i barnehage? Som barnepasser hos oss, samarbeider du med pedagog, og mottar attest og referanse ved endt engasjement.

 

  • Engasjerte mødre

Kan du tenke deg å bidra i Norsk for mødre? Vi trenger alltid gruppeledere, språkstøtter og assistenter! Er du engasjert mor med utenlandsk bakgrunn? Vi ønsker gruppeledere som selv har minoritetsbakgrunn som leder gruppen og har med seg en språkstøtte med norsk som førstespråk. Du kan selv starte en gruppe i ditt eget nærmiljø om du ønsker det. Ta kontakt for mer informasjon.

 

  • Engasjerte tekstileksperter

Nabo Oslo har fått flere forespørsler fra deltakere om å gjøre ulike arbeidsrettede prosjekter, særlig innen tekstil. Vi er derfor i  ferd med å starte et samarbeidsprosjekt mellom nabo-kvinner og designer/stylist Ellen Pande Rolfsen for oppdrag fra norske klesdesignere. Har du relevant erfaring innen tekstil og kan tenke deg å være med på dette prosjektet, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt for et møte.

 

  • Ildsjeler, kreative sjeler og andre engasjerte 

Kontakt oss for en prat om hva du kan tenke deg å gjøre for vår organisasjon! Kanskje du har innspill for hvordan vi skal utføre Norsk for fedre på best mulig måte, kanskje du har idéer om gode nye aktiviteter for kunnskapsutveksling og moro foreldre imellom eller sammen med barna?