Praktisk info

Tilgang til aktivitetene krever ikke tidligere kunnskap om kunst, kunst teknikker eller fotografering. Bilder soom brukes i sammenheng med aktivitetene tas med mobiltelefon, ekstra fotografisk utstyr er ikke nødvendig. Registrering av interesse gjøres via skjema under. Vi ber kun om et lite bidrag på kr 150. Avgiften går til kjøp av kunstmaterialer som brukes av gruppen.

Nettverk og gjensidig utveksling

Med veiledning fra en erfaren spesialist, gir Kvinner i zenith muligheten til å delta i berikende samtaler samtidig som de kobles sammen med andre kvinner som opplever en lignende situasjon som kvinner og nye til Norge. Deltakere lærer av hverandre mens de tilbringer en hyggelig tid sammen, samt at de utforsker seg selv gjennom maling, fotografering og kroppsbevegelse.

Kroppen

Mursi i sørvestlige Etiopia, som tror at følelsesmessige, psykiske og fysiske forstyrrelser ikke er separate kroppslige prosesser. I stedet er de et resultat av forstyrrelser mellom mennesker og deres sosiale, kulturelle og naturlige miljø. Vi ønsker å fremme harmoniske samspill og solidaritet både med oss selv og med dem rundt oss.

Zenith

Zenith er "Tiden hvor noe er mest kraftig eller vellykket" og "Høyeste punkt som nås av et gitt himmellegemer" . Mennesker er ofte i sitt ess når vi jobber sammen mot en felles mål. Den terapeutiske effekten av å utforske vanskelige følelser gjennom kunstteknikker og som en del av en gruppe er kraftig og styrkende.

 
zenithkreative.png

Vi bringer kvinner sammen

For kreativitet og nettverk

 

Ble du nysgjerrig av dette? Meld din interesse her!

Navn *
Navn